norbas Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Chcę złożyć kompa z P4 2.4GHz i dalej zastanawiam się czy wybór płyty Asus P4PE jest najlepszym wyborem biorąc pod uwagę fakt iż będę chciał to w przyszłości (niedalekiej) podkręcać. Co do GFX również nie jestem zdecydowany - wydaje mi się iż naj. będzie Radeon 9500 - co wy na to wszystko? Dzięki za wszelkie sugestie, pomysły i podpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Radeonik 9500pro to będzie BARDZO DOBRA decyzja !! A jeśli chodzi o porca i o płyte to nic nie podpowiem bo nieinteresuje się intelem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Bierz tego ASUSA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 gygabyte rullez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...