mablo Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Ponieważ znam się słabo na komputerach chciałem sie zapytać jakie pamięci kupić, że ddr to już wiem :) tylko jakie. Na co patrzeć na przy kupnie. Jakiej firmy mają być kostki na ramach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 www.wilk.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 zalezy jaki masz chip i procek jak masz obsługe 333 to kupuj takie jak nie to 266 polecam kingstony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 A tak przy okazji to jakie pamięci do oc najlepiej kupić i też na co uwage zwracać i żeby nie był za drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 www.4max.com.pl tam poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Nie chodzi mi o to co założyć na te pamięci żeby je podkręcić tylko jakie pamięci kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 no to wlasnie na 4maxie mozna tezkupic pamiec RAM a tak na marginesie ja osobiscie lubie Kingstony dlamnie the best a tak przy okazji: http://www.wilk.com.pl albo: Kingston – największy producent pamięci dedykowanych, wytwarzający pamięci do praktycznie każdego rodzaju sprzętu komputerowego: notebooków, desktopów, serwerów, drukarek. Marka nie wymagająca rekomendacji. www.kingston.com Transcend – nr 2 na świecie w pamięciach dedykowanych. Znany z doskonałej jakości idącej w parze z atrakcyjną ceną producent rozszerzeń pamięci do sprzętu komputerowego, aparatów fotograficznych, odtwarzaczy MP3 i wielu innych. www.transcend.com.tw Camintonn - producent wyspecjalizowany w produkcji pamięci do serwerów i stacji roboczych. Czasochłonne testy i wysoki reżim technologiczny gwarantują najwyższą jakość, niezawodność i pełną kompatybilność produktów Camintonna. Ponadto Camintonn oferuje pamięci do najbardziej zaawansowanych maszyn, które nie mieszczą się w ofercie konkurencji. www.camintonn.co.uk Dataram - słynący z legendarnej jakości producent pamięci o największej pojemności. Moduły Dataram o pojemności do 2GB do sprzętu Sun Microsystems, IBM, Compaq/Digital, Hewlett-Packard zapewniają stabilne działanie nawet najbardziej wymagających systemów. www.dataram.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...