Skocz do zawartości
mablo

Jakie pamięci ddr

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ znam się słabo na komputerach chciałem sie zapytać jakie pamięci kupić, że ddr to już wiem :) tylko jakie. Na co patrzeć na przy kupnie. Jakiej firmy mają być kostki na ramach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to wlasnie na 4maxie mozna tezkupic pamiec RAM a tak na marginesie ja osobiscie lubie Kingstony dlamnie the best

a tak przy okazji: http://www.wilk.com.pl

albo:

Kingston – największy producent pamięci dedykowanych, wytwarzający pamięci do praktycznie każdego rodzaju sprzętu komputerowego: notebooków, desktopów, serwerów, drukarek. Marka nie wymagająca rekomendacji.

www.kingston.com

Transcend – nr 2 na świecie w pamięciach dedykowanych. Znany z doskonałej jakości idącej w parze z atrakcyjną ceną producent rozszerzeń pamięci do sprzętu komputerowego, aparatów fotograficznych, odtwarzaczy MP3 i wielu innych.

www.transcend.com.tw

Camintonn - producent wyspecjalizowany w produkcji pamięci do serwerów i stacji roboczych. Czasochłonne testy i wysoki reżim technologiczny gwarantują najwyższą jakość, niezawodność i pełną kompatybilność produktów Camintonna.

Ponadto Camintonn oferuje pamięci do najbardziej zaawansowanych maszyn, które nie mieszczą się w ofercie konkurencji.

www.camintonn.co.uk

Dataram - słynący z legendarnej jakości producent pamięci o największej pojemności. Moduły Dataram o pojemności do 2GB do sprzętu Sun Microsystems, IBM, Compaq/Digital, Hewlett-Packard zapewniają stabilne działanie nawet najbardziej wymagających systemów.

www.dataram.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...