avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 mam pare takich smiesznych komunikatow ( w podgladzie zdarzen systemowych :DD a komp dziala jak szalony ^^ ) ktos cos ma do powiedzenia na powyzszy temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Może troszke zmniejsz taktowanie :>? I sprawdź lub na tym taktowaniu uruchom memtest :>? Lub cpuburn :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 pewnie masz racje ale juz 1 rok tak chodzi i jest speedy gonzales :P szkoda mi go spowalniac :P a jesli chodzi o komunikat to dopiero niedawno zaczal wyskakiwac pewnie juz cos sie lasuje na microsofcie nic nie moglem na temat tego bledu znalezc dlatego dalem topic ( w pracy wcale nic mi to nie przeszkada :P ) dzieki za odpowiedz :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...