fllanker Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam, mam pewien problem tydzien pare dni temu zamowilem przez internet laptopa w jednej z karakowskich firm, no i dzis przyszedl z tym ze nie wiem co jest grane bo matryca nie wyglada mi na panoramiczna a pod wyswietlaczem jest napisane ze to travelmate 2410 a znowu na naklejce obok klawiatury ze to travelmate 2413, hmmm o co chodzi czym roznia sie oba modele bo niby w jest taki jak mial byc ale ta matryca mnie zastanawia moze mi sie tak zdaje prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megax Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jezeli chodzi o matryce to sprawdz co zamowiles (bo Twoj model jest i 15" i 15'4" do wyboru). Na naklejce powinno byc ile jest cali, a jezeli nie to zobacz jakie masz literki obok numeru modelu i sprawdz na necie (albo zmierz). Co do numerow na obudowie i na naklejce to wszystko sie zgadza bo na obudowie masz numer serii (w Twoim przypadku 2410) a na naklejce konkretny numer modelu (u Ciebie 2413). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...