przemeg Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Witam jestem posiadaczem nowego Samsunga 711MP, sprzęt kupiłem w Apollo w Krakowie. Sprzęt jest ok oprocz wyświetlania TV oraz filmów z DVD, pracuje fatalnie duża ziarnistość. W przypadku kompa jest to idelane rozwiązanie. Jeśli ktoś może mi pomóc w sprawie ustawienia parametrów do DVD proszę o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 te tunery w samsungach juz tak maja. pracuje w sklepie i mielismy z nimi duzo problemow. nic nie zrobisz niestety. nawet serwis samsunga nie wiedzial ze tak sie z nimi dzieje i nic nie poradzil;/ lipa i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djminner Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 te tunery w samsungach juz tak maja. pracuje w sklepie i mielismy z nimi duzo problemow. nic nie zrobisz niestety. nawet serwis samsunga nie wiedzial ze tak sie z nimi dzieje i nic nie poradzil;/ lipa i tyle Calkowicie sie z toba nie zgodze... model 711 to poprawiona 710. W mnie sie sprzedaje rewelacyjnie. Problemow z nim nie ma. Jezeli chodzi o porownanie telewizor - monitor faktycznie ma wieksza ziarnistosc ale to nie z wimy monitora. Kazdy telewizor ma znacznie wieksza planke niz jezeli monitor, wiec dziac sie tak bedzie zawsze... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...