Amun Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam Mam taki problem do zeszłego tygodnia wszystko było ok aż tu nagle przestałem w ogóle ściagąć. Sytuacja wyglada tak, że np. w utorrent mam w nawiasach po kilkaset peerów i seedów ale do żadnego sie nie "podłanczam" moge czekac w nieskończoność i nic. Tak samo jest w bitspirit i bicomet. Nie wiem co sie stało. Jestem w sieci lokalnej za NAT, sieć radiowa - Aromedia. Stało sie tak po krótkiej przerwie technicznej w sieci. Może to wina admina? Czy teć inna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam Mam taki problem do zeszłego tygodnia wszystko było ok aż tu nagle przestałem w ogóle ściagąć. Sytuacja wyglada tak, że np. w utorrent mam w nawiasach po kilkaset peerów i seedów ale do żadnego sie nie "podłanczam" moge czekac w nieskończoność i nic. Tak samo jest w bitspirit i bicomet. Nie wiem co sie stało. Jestem w sieci lokalnej za NAT, sieć radiowa - Aromedia. Stało sie tak po krótkiej przerwie technicznej w sieci. Może to wina admina? Czy teć inna? Najprawdopodobniej admin zablokował torrenty. Pogadaj z nim to się dowiesz (w sieciach WiFi jest to powszechnie spowodowana praktyka, bo torrenty i inne p2p skutecznie zapychają sieć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks83 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ta firma to kicha, net działa jak mu się chce, włączasz kompa a tu nie ma neta a taki bajer, jak mu się chce to działa a jak nie to nie. Podobno tepsa jest małowiarygodna, ale przynajmniej net działa tak jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...