Kimo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 problem polega na tym że moja FBS jest taktowan 166Mhz(rdzeń Barton) a kości512MB są 200Mhz(400Mhz) a więc asynchronicznie jeśli zmieniam w biosie pamiątki na 166 to w everest pokazuje sapadek wydajności. Domyślam sie że powinienem zostawic pmięci tak jak chodzą fabrycznie. Aha planowałem dokupic kolejne 512MB czy lepiej wysupłac wiecej kasy i kupic 1GB 166(333)?Bedzie wogóle widac różnice i czy to sie opłaca???? THX za pomoc!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 problem polega na tym że moja FBS jest taktowan 166Mhz(rdzeń Barton) a kości512MB są 200Mhz(400Mhz) a więc asynchronicznie jeśli zmieniam w biosie pamiątki na 166 to w everest pokazuje sapadek wydajności. Domyślam sie że powinienem zostawic pmięci tak jak chodzą fabrycznie. Aha planowałem dokupic kolejne 512MB czy lepiej wysupłac wiecej kasy i kupic 1GB 166(333)?Bedzie wogóle widac różnice i czy to sie opłaca???? THX za pomoc!! :D a proc nie wyrabia na fsb 200? daj mu papu zobaczymy co powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jak działa dobrze i wydajnie na asynchro to tak zaostaw. im więcej ramu tym lepiej, więc jak masz więcej kasy dokup kośc 1gb, ale nie 333 tylko 400. różnice wydajności zauważysz najbardziej w wymagających gracch typu BF2, FEAR itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...