wyszukuj Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) problem post #5564 > ostatni Bardzo przepraszam za podwojnego posta ale komputer potrzebuje miec działający na jutro rano a naprawde nie wiem jak to zrobic. Pamiętam, że kiedys robiłem cos takiego jak przywracanie systemu, które polegało na cofnieciu ustawień z dnia który wybierałem z kalendaża(już nie pamietam jak to sie robi). Jeżeli ktoś wie jak naprawic to co sobie narobiłem lub jak cofnąć te ustawienia, prosił bym o pomoc. Edit: Problem rozwiązany. post #5564 > usunięty, żeby nie zaśmiecać :wink: Edytowane 10 Stycznia 2006 przez wyszukuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 start wszystkie programy akcesoria narzedzia systemowe przywracanie systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 start wszystkie programy akcesoria narzedzia systemowe przywracanie systemu Dzięki za odświeżenie pamięci. Teraz wbije sobie juz do głowy na zawsze jak to robić, bo jak sie tego dzis przekonałem jest to niezbędne. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 WALCOME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...