xenon_devils Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam Wczoraj kupilem radeona x850pro mialem duzo klopotow z zainstalowaniem go i dezaktywacja karty graf na plycie glownej. No ale jakos sie udalo. Jest tylko jeden problem. Jak wlaczam kompa to piszczy i nic sie nie dzieje. Dopiero za drogim czy trzecim razem sie wlacza. W instrukcji pisze zeby sprawdzic podlaczenie do zasilania. Patrzalem i wszystko jest ok. Moze mi ktos w tym pomoc. Bardzo bym byl wdzieczny. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 podaj reszte swojego configu i napisz jaki masz zasilalcz i jakiej marki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Takie rzeczy to juz xenon_devils powinienes sam napisac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon_devils Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 AMD Sempron 3100+ 1.8Ghz, 800MHz | mobo Asus k85-la | ATI Radeon x850 pro 256mb ddr3 | 512 mb (pc 3200) | Antec 350W ATX 12v v2.0 psu | Samsung 300 GB | Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Może karta źle siedzi w slocie AGP. Spróbuj ją wyjąć i wkładając ponownie, dociśnij do którejś ze stron. Ja miałem tak że jak komp leżał to wszystko chodziło. Jak go postawiłem to przestawał widzieć grafe :). Po kilkukrotnym wkładaniu i wyciąganiu ;) udało się tak umieścić kartę, że wszystko było ok i działało do zmian sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...