Vojti Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Co mam zrobic aby znowu w kolorze ogladac filmy na TV?Probowalem instalowac rozne sterrowniki i nic to nie dalo.Jezeli macie jakis pomysl prosze napiszcie bo lapie juz nerwa. Pozdrawiam :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Szczegoly dotyczace sprzetu oraz co robisz jak chcesz ogladac na TV ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Szczegoly dotyczace sprzetu oraz co robisz jak chcesz ogladac na TV ?karta 6800gt Gainwart polaczona z Sony 32 Bravia za pomoca kabla S-Video.Ustawione na clonowanie i pelny obraz na drugim ekranie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElThorin Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 w ustawieniach nvidia display settings kliknij prawym na telewizor i z opcji select tv fotmat wybierz b/pal. ja tak mam i dziala w koloze tylko ja nie mam ustawionego klonowania tylko jako druga czesc pulpitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazzussek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja mam ustawione clonowanie i w ustawieniach Pal - B Niemcy i dziala w kolorze ewentualnie polecam Tv Tool :) Pozdrowienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wielkie dzieki.TVtool zrobil dobra robote.Pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...