Andy123 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam Szanownych Grupowiczów Mam notebook Acer 2403 i chciałbym wykorzystywać go jak monitor dla innego komputera czy jest to mozliwe , najlepiej poprzez USB lub PCIMCIA Pozdrawiam Andy123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 wg mnie NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Też wątpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Teoretycznie tak, ale będzie drogo, słaba jakość i bardzo niepraktycznie: w laptopie karta tv na pcmcia lub usb i pod video in podłączasz wyjście z tv out lub d-sub ze stacjonarki. W programi od tunera przechwytujesz obraz i jest, ale jakość najwyżej PAL (czyli dużo mniej do svga) i cena (około 300zł) oraz trochę komplikacji przy włączaniu chyba że można jakoś inaczej, ale narazie tylko to mi przyszło do głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy123 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Teoretycznie tak, ale będzie drogo, słaba jakość i bardzo niepraktycznie: w laptopie karta tv na pcmcia lub usb i pod video in podłączasz wyjście z tv out lub d-sub ze stacjonarki. W programi od tunera przechwytujesz obraz i jest, ale jakość najwyżej PAL (czyli dużo mniej do svga) i cena (około 300zł) oraz trochę komplikacji przy włączaniu chyba że można jakoś inaczej, ale narazie tylko to mi przyszło do głowy dzieki za podpowiedz , taki koszt jest do zaakceptowania, a bede mógł odpierać obaz live? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 nie mogę za to ręczyć na 100%, nigdy tak nie robiłem i są to tylko moje teoretyczne przypuszeczenia, myślę, że można odbierać w czasie rzeczywistym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 a nie masz tam moze VIVO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy123 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 a nie masz tam moze VIVO? Witam ponownie Znalazłem aki konverter , fajna zabawka tylko b.drogo prawie 400USD zapraszam do lektury ,może sie przyda http://www.epiphan.com/products/vga2usb/index.php dziekuje wszystkim za podpowiedzi Pozdrawiam Andy123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...