McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Jesli tak to jak mu sie kreci, i w ogole jakie ma odczucia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Qwa, mało w sieci testów??? Topików na forum??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Malo, nie bylo jeszcze takiej osoby, a jesli byla to znajdz mi linka, bo ja szukalem i nie znazlem, jedynie posiadacze athlona 1700 0.13 mikrona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A co za (kurde mol :)) róznica?? Mnożnik i taktowanie. Proce podobne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Roznica zasadnicza, chodzi mi o mozliwosci podkrecania modelu 2000, bo mozliwosci 1700 juz znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Przyłanczam sei do prośby McBennera. Prosimy o recenzje podkręcalnośći tego procka ( jeśli ktoś się nim bawił ) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ehhh. Overclockers.com -> CPU DataBase-> wybierasz proca-> get the goods Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 THX stary. Wystarczy tylko chcieć pomóc ludziom.... ale i tak jak by ktoś z was osobiście kręcił ten model to prosimy o wasze zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ok, ale nadal chcialbym wiedziec czy ktos ma tego procka, bo jednak rzetelniejsze jest to jak ktos wypowie sie niz jakies liczby ze stronki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Przejrzalem i na cpu database nie ma zadnego athlona t-bred 2000, wiec moje pytanie staje sie jeszcze aktualniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Oczywiście że jest! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 To sobie kur** znajdz i mi pokaz. Nie ma tam zadnych athlonow 2000 thoroghbredow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 8O 8O 8O. Nic nie czaje wcześniej patrzyłem na wyniki @ t-breda 2000. Moja wina. Przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Nie ma sprawy, teraz tylko sie zastanawiam czy w ogole ktos kupowal tego athlona 2000 0.13 mikrona czy wszyscy kupili tanszego 1700. Ludzie niech odezwie sie jakis posiadacz tego athlona, pliz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Nie ma sprawy, teraz tylko sie zastanawiam czy w ogole ktos kupowal tego athlona 2000 0.13 mikrona czy wszyscy kupili tanszego 1700. Ludzie niech odezwie sie jakis posiadacz tego athlona, pliz.patrz na forum z North Maerica np overclockers.com lub aoa forums. Ale wydjae mi się że to ten sam steeping co 1700+ i te same AGUIA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Czyli nie warto brac 2000? W sumie zastanawiajace, bo jak porownac wyniki oc 1700 i 1800 to jednak 1800 jest lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Czyli nie warto brac 2000? W sumie zastanawiajace, bo jak porownac wyniki oc 1700 i 1800 to jednak 1800 jest lepszy.bo poszła fama że 1800+ robią na Tbred B czyli tym co robili tylko 2400+ i w góre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja tego nie oceniam po opiniach lecz po wynikach oc, na podobnym sprzecie w cpu database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Poza tym w CPU data base nie ma wyników obecnie jak ludzie popodkręcali swoje 2000 0,13... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...