Slayer Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Nie wiem, jak napisać banalny skypt- nie pamiętam komendy na kasowanie wszystkich plików bez potwierdzenia z danego katalogu :mur: Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a po co ci to?? można sie łatwo domyśleć że nie do dobrych rzeczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) w konsoli (CMD) wpisujesz DEL z parametrami i gotowe a odpowiedni parametr możesz poznać wpisując DEL /? Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Czyli np. jeżeli chcę bez potwierdzenia usunąć zawartość katalogu C:\1 to co muszę wpisać? W jaki sposób to będzie mniej wiecej wyglądało? del C:\1/*.* każe potwierdzać, a dodanie [/s] nic nie daje :? Folder będzie zawierał kopie pewnej bazy, która będzie się każdego dnia pojawiać w danym katalogu- po przekopiowaniu na streamer zawartość katalogu będzie usuwana lub nadpisywana ( na razie rozważam 1 opcję)- po to mi właśnie jest potrzebny odpowiedni "bat" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 format c:/q|Y :D szybki format bez pytania... kumepl mi to keidyś zrobił, gdy odpaliłem jego program i mi dopisał linijke w autoexecu na win98... heh ::wink:. może spróbuj tak... dodając | Y albo | T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Slayer: a przelacznik /Q to Ci umknal czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 .bat nic tobie nie da, ponieważ opiera się na poleceniach konsoli a jak się ich nie zna to ..... jak już to .vbs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...