Nick126 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Przy wsadzaniu Ramu zapsułem ten taki jakby zatrzask :D :mur: Czy mogę zamontować w to miejsce pamięć? Czy to już jest po ptokach ? W załączniku rysunek, TO NA CZERWONO SIE UŁAMAŁO :mur: [debil ze mnie] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 najlepiej jak przełozysz pamiec do innego banku. Jesli nie masz/wszystkie sa zajete to trudno jako tak bedzie sie trzymac ale wtedy nie mozesz za bardzo "rzucac" kompem bo po prostu pamiec moze wypasc. Wazne zeby wszyskie piny siedzieły w banku pamieci, te zatrzaski jedynia chronia pamiec przed wypadnięciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 sprobuj to przykleic poprostu klejem na goraco z tzw. pistoletu :) nic nie uszkodzisz a i pamiec bedzie mozna jedym ruchem reki odkleic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Przykleić?? Ta częsc odłamana tak jakby tam leży :P ale nie wypada z tamtąd i nie wiem jakbym miał ją przykleić ;/ Miałem bardzo duże problemy z tym zamątowaniem pamięci, myślałęm ze to cos prostszego. A tą jedną fuksem zamontowałem :D Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...