Skocz do zawartości
Gość Komar89

O Co W Tym Chodzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Mój kolega posiada te pierwsze, ja wczoraj zakupiłem te drugie. Zauważyłem że umnie subwoofer daje tylko basy, niegra zadnej piosenki. A u niego jest tak ze subwoofera gra i zwykla piosenke i daje basy... Ktora "technologia" jest lepsza? Wersja 2.1 tych creative jest tak samo zrobiona? Umnie w subwoofera niema bocznego glosnika, dlatego niegra muzyka? I zkad bierze sie bas? Wydalem na swoje 200zl i niewiem czy dobrze zrobilem.... chociaz dzwiek jest dlamnie niesamowity (wczesniej mialem glosniczki 2 za 15zl :P).

Edytowane przez Komar89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz sie skup :

Do czego sluzy subwoofer ?

EDIT : Podpowiem Ci , gdybys tak przypadkiem nie potrafil sie zmusic do myslenia -> Subwoofer

A wiec kolejne pytanie , skoro subwoofer sluzy do odtwarzania niskich czestotliowosci dzwiekow "basow" to :

1) twoj subwoofer jest w porzadku bo odtwarza basy

2) subwoofer kumpla jest w porzadku bo nie odtwarza basow

3) nie rozumiesz o co mi chodzi

4) odpowiedzi 2 i 3 sa prawdziwe

?

Edytowane przez Heat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba... no to chyba ktoś ci na ucho nadepnął.

Subwoofer ma za zadnie odtwarzanie TYLKO niskich częstoliwości 30-150 Hz, a nei całęgo pasma. Jak chcesz całę pasmo to od tego sa głośniki szerokopasmowe. Twój zestaw jest nieporównywalnie lepszy niż qmpla(kiedyś miałem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elegancko :) to chciałem usłyszeć... kolega tak sie woził tym że mu tak działają że gra muzyka odrazu w subuferze, a ja się nieznałem i wpadałem w kompleks... Jakoś sie ratowałem że umnie ładnie brzmi słodko elegancko :) Z głośników jestem zadowolony... Podoba mi się piosenka Hit My Heart.. ma fajne basy :). Oki temat chyba zakmknięty dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi