Gość Komar89 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Mój kolega posiada te pierwsze, ja wczoraj zakupiłem te drugie. Zauważyłem że umnie subwoofer daje tylko basy, niegra zadnej piosenki. A u niego jest tak ze subwoofera gra i zwykla piosenke i daje basy... Ktora "technologia" jest lepsza? Wersja 2.1 tych creative jest tak samo zrobiona? Umnie w subwoofera niema bocznego glosnika, dlatego niegra muzyka? I zkad bierze sie bas? Wydalem na swoje 200zl i niewiem czy dobrze zrobilem.... chociaz dzwiek jest dlamnie niesamowity (wczesniej mialem glosniczki 2 za 15zl :P). Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Komar89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) No to teraz sie skup : Do czego sluzy subwoofer ? EDIT : Podpowiem Ci , gdybys tak przypadkiem nie potrafil sie zmusic do myslenia -> Subwoofer A wiec kolejne pytanie , skoro subwoofer sluzy do odtwarzania niskich czestotliowosci dzwiekow "basow" to : 1) twoj subwoofer jest w porzadku bo odtwarza basy 2) subwoofer kumpla jest w porzadku bo nie odtwarza basow 3) nie rozumiesz o co mi chodzi 4) odpowiedzi 2 i 3 sa prawdziwe ? Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jak nie potrafisz odpowiedziec na pytanie wyżej to może innaczej. Co ci się bardziej podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Hmm.... Niewiem ale chyba styl moich głośników się bardziej podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Chyba... no to chyba ktoś ci na ucho nadepnął. Subwoofer ma za zadnie odtwarzanie TYLKO niskich częstoliwości 30-150 Hz, a nei całęgo pasma. Jak chcesz całę pasmo to od tego sa głośniki szerokopasmowe. Twój zestaw jest nieporównywalnie lepszy niż qmpla(kiedyś miałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Elegancko :) to chciałem usłyszeć... kolega tak sie woził tym że mu tak działają że gra muzyka odrazu w subuferze, a ja się nieznałem i wpadałem w kompleks... Jakoś sie ratowałem że umnie ładnie brzmi słodko elegancko :) Z głośników jestem zadowolony... Podoba mi się piosenka Hit My Heart.. ma fajne basy :). Oki temat chyba zakmknięty dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...