Pax11 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mój problem polega na tym iż mam zablokowaną (przyciemnioną) opcję w biosie (najnowsza wersja)zmiany częstotliwości szyny FSB na płycie Chinatech 9VJL3.Na płycie znajduje się procek Celeron 2.4 Ghz.Zarówno płyta jak i procek są podkręcalne na 100%.Próbowałem odchaczyć w biosie inne opcje by odblokować tą główną,niestety bez powodzenia.Gdyby ktoś wiedział coś na ten temat proszę o odpowiedź z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A zworek od fsb nie ma na płycie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax11 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mój problem polega na tym iż mam zablokowaną (przyciemnioną) opcję w biosie (najnowsza wersja)zmiany częstotliwości szyny FSB na płycie Chinatech 9VJL3.Na płycie znajduje się procek Celeron 2.4 Ghz.Zarówno płyta jak i procek są podkręcalne na 100%.Próbowałem odchaczyć w biosie inne opcje by odblokować tą główną,niestety bez powodzenia.Gdyby ktoś wiedział coś na ten temat proszę o odpowiedź z góry dziękuje Witam niestety niema zworek na płycie do FSB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...