Skocz do zawartości
Mr.GoBliN

Radeon 9600 Pro + Tuner Tv Leadteka - Problem!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Nie wiem czy w dobrym dziale to pisze i czy wogóle można tu zadawać pytania tego typu. Ale mam pewien problem i jak narazie nikt nie wie co może być jego powodem.

Otóż kupiłem kartę Radeon 9600 Pro Sapphira. Gdy ja zamontowałem powstał mały problem, otóż nie działa mi program do tunera TV (Leadtek TV 2000 XP Expert). Radio działa, natomiast gdy uruchomię opcje do oglądania TV wywala mi błąd, że nie może znaleźć sterownika. Na starej karcie GF FX 5600 wszystko śmiga bez problemu.

- Bios najnowszy

system postawiony na nowo

sterowniki najnowsze jakie są

More TV działa bez problemu ale jest cichy dźwięk, wiec odpada taka opcja.

Może ktoś z Was kiedyś spotkał sie z podobnym problemem, będę wdzięczny za wszelką pomoc.

Sprzęt:

MSI K7N2 Delta-L

Radeon 9600 Pro

2x256MB RAM DDR Kingston 333

Leadtek TV 2000XP

Zasilacz 300'tka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat o tej karcie graficznej istnieje w dziale ATI. Tam powinieneś się wpisać.

Nastepnym razem pamietaj, ze załozenie tematu/zapytanie w odpowiednim miejscu to nie tylko nasz wymysł, mający na celu utrzymać porządek, takze kilkukrotnie zwiększa prawdopodobieństwo rozwiązania problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi