LuckyLuke Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 AquaMark...gdzie znajde ten tescik... czy czasem nie jest to tylko jakis dodatek do Dema AquaNox? - cos w rodzaju checkpoint demo dla RTCW? Czy moze jest to kompletny bunchmark...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Poszukaj na benchmark.pl w dziale rankingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 AquaMark...gdzie znajde ten tescik... czy czasem nie jest to tylko jakis dodatek do Dema AquaNox? - cos w rodzaju checkpoint demo dla RTCW? Czy moze jest to kompletny bunchmark...? AquaMark nie jest dostępny publicznie... jest na razie tylko dla wybrańców :) Niedługo ma sie pojawić publicznie, ale kiedy - nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 AquaMark nie jest dostępny publicznie... jest na razie tylko dla wybrańców :) Niedługo ma sie pojawić publicznie, ale kiedy - nie wiem.Tak myslalem... :( ale i tak go gdzies znajde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no to jak jest to juz gdzies dostepne? bo Aguanoxa mam z tym ze nie wiem co z Aquamarkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...