:)krzymack_opole(: Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ehh zrob formata .. ja jak lecialem na 2*256 , a pozniej przeskoczylem na 2*512 to tez system zaczal swirowac..3dmarki tez..po formacie jak reka odjal.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 To narazie nic nie będę robił, jak powrzucam wszystko na płytki wtedy zrobie formata i dam znać jak sie sprawy maja :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Może przeskanuj kompa wszelkimi odsyfiaczami? Ad-Aware, panda Active scan, spybot S&D itp. może to coś da... jeśli masz 200 wirusów na kompie (tak, widziałem takie przypadki) to po ich usunięciu sprzęt potrafi dostać niesamowitego kopa. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A mam jeszcze pytanie do tych sterowników. Mówicie że Omega, patrzyłem na omegadrivers.net ale nie umiałem z tamtąd sciągnąć, znalazłem coś takiego > http://hslab.pl/modules.php?op=modload&nam...rticle&sid=1664 czy to może być ? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 www.omegadrivers.net -> nvidia GF ->win 2k XP i wybierasz sobie serwer z ktorego chcesz ciagnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Byłem tam, ale nie umiałem znaleźć, już znalazłem i sciagam. thx EDIT: a lepiej te nowsze czy starsze ? Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 to zalezy.. przetestuj ktore Ci beda lepiej "lezaly".. a co do wirow .too.... ciekawa teoria, skoro po dolozeniu ramow tak nagle by sie mialy ujawnic.. jakby byly to i na wczesniejszej ilosci pamieci komp by mulil...nawet czasem jeszcze bardziej.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Bez sensu instalowac omegi pod NV... mi sie wydaje czy na GF3TI mozna bylo robic cos kolo 10k w 2001se?;) bo wynik to masz taki jak ja na GF2MX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 gf2mx robi wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 no chyba ze gf2mx200 32 mb sdr ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...