papkorn Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam. Od 2 dni mam problem z przeglądarkami. Korzystam z Opery, ale również na IE występuje ten błąd. Mianowicie kiedy odpalę któryś z tych programów wyskakuje mi że program nie odpowiada, i trzeba go wyłączyć. Norton 06 nic nie wykrył ani Ad-Aware. Co radzicie zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 a spróbuj z firefoxem :) może ten zadziała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papkorn Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Z każdą przeglądarka są problemy, lecz nie zawsze. Nie mam pojęcia co sie dzieje! Rozwiązaniem jest formacik :D no ale może ktoś zna jakiś inny sposób, no i co jest tego przyczyną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...