Bartolomius Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 to ja sie pochwale, dostalem si-120 jest piekny, i chlodzie najlepiej, ninja sie kryje, na prescott'cie 3.0@3.8 mam w full stressie 2x sp2004 priorytet 10 53*C czyli bardzo dobrze, pasta to ceramique, do tego si-120 jest ladniejszy niz ninja :) i lzejszy a do tego lasuje do kazdej mobo i budyTestowałeś u siebie Ninję czy tak sobie tylko palnąłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 zamontowalem zalmana vf700cu, puscilem go na 5v ale niestety jest wyraznie slyszalny :mur: co da sie zrobic zeby spowolnic jego obroty i go wyciszyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 hm to ciekawe... jestes pewny ze kreci sie na 5v? juz mniej to chyba mu nie mozesz dac... gdzie kupowales tego zalmana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 kupiony na allegro a dokladniej tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80328930 jestem pewny ze jest na 5v, podlaczylem go przez przelotke z zestawu do bialego zlacza (gdy podlacze do czarnego - 12v - to juz suszara jest). czy to mozliwe ze inne osoby uwazaja tego zalmana za bezglosnego bo reszta kompa im go zaglusza? u mnie reszta komputera jest absolutnie bezglosna (ninja, fandery, niedlugo 2x scythe silent box), jedyny dzwiek wydaje tagan 480w, ktory wydaje mi sie jednak cichszy od tego zalmana. to nie jest tak ze ten zalman jest glosny, po prostu lekko szumi. co ciekawe standardowe chlodzenie sapphire puszczone na ok 10% obrotow bylo nieslyszalne :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...