boyler Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Taaa, mam ten program jest w sumie fajny ale brakuje mi jednej bardzo waznej funkcji otoz chcialbym nagrywac jakis kanal w podanym przezemnie czasie a rownoczesnie ogladac co innego, niestety autorzy tego programu nie przewidzieli takiej funkcji. :/ W zwazku z tym mam takie pytanie: Czy ktos zna jakis program w ktorym jest to mozliwe albo moze takie cus wogole nie jest mozliwe :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam. Winfast ma tylko 1 tuner TV i w czasie nagrywania jest on źródłem sygnału av. Możesz skorzystać z funkcji PIP ale wtedy musisz podać sygnał z innego tunera TV np. magnetowidu Jest to problem sprzętu tak jest zrobiony i już, soft nie istnieje (do tej konkretnej karty) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...