cinos Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Czy na tą pompke wejdzie ten wąż ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 tak Super :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 power head ma wylot 15mm , ale zawsze rurke mozna naciagnac :] , ja mam 15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Czy na tą pompke wejdzie ten wąż ? Na wylot tak- jest tam ok. 15mm. ALe jak będziesz wąz na niego naciągał to nie złam tak jak ja :lol: :P Na wlocie jest 30mm i dostajesh przejściooffke na 17mm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Wejdzie napewno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...