Skocz do zawartości
CrazyTomHero

Chlodnica/nagrzewnica

Rekomendowane odpowiedzi

miedz + alu = korozja , prawda . Ale wielu forumowiczow ( w tym reed 8) ) to olewa.

Mam do sprzedania - to co w podpisie ( fotka pod linkiem )tylko , ze rurki alu ;/. Oprocz tego tez nagrzewnice od kadeta mosiezna za 30 zeta.

http://miasto.interia.pl/fm/ituriel4/nag1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz zniszczone troszke to jest .Moje maja duzo lepszy stan ale to szcegul.

Wiesz co zrub jak masz piecyk gazowy do wody i jest nie uzywany to go rozmatuj i jest tam piekna miedziana chlodniczka z wlotami wody 15mm :) mam takie dwie jedna chetnie sprzedam chyba ze chcesz od poldka to tesh mam ale przez ta lepiej plynie woda :) polecam!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotek nie mam jak zrobic a ma zeberka i jet cala z miedi o tyle ze zeberka ma polakierowane na taki szary kolor ale jak drapalem to jestem na 100% pewny ze calosc jest z miedzi .Moze znajde zdjecia na necie al mniej wiecej dl ok 40cm szer ok 20 wys ok 6cm nie pogieta a ni nic z tych rzeczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz zniszczone troszke to jest .Moje maja duzo lepszy stan ale to szcegul.

Wiesz co zrub jak masz piecyk gazowy do wody i jest nie uzywany to go rozmatuj i jest tam piekna miedziana chlodniczka z wlotami wody 15mm :) mam takie dwie jedna chetnie sprzedam chyba ze chcesz od poldka to tesh mam ale przez ta lepiej plynie woda :) polecam!!

Don't forget abaut fair play competition.Prove advantage of your deal to mine and then you may argue ;] Moj kaleczony angol .. ale wiadomo o co biega ..

Pyt - jaka szerokosc zeberek , odleglosc ? jaki rocznik ?

to juz 101 post 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedziesz na szrot wymontuwujesz od poloneza, malucha esentualnie lodówki i masz :)

doskonale o tym wiem - jakos szukalem szrotu (porzadnego) w poznaniu i niccccc.... pojechalem do Sieradza pusto i jescze mnie gdzies dalej wysylali...... bezsens....

dlatego pytam tych co maja "sprawdzone" szroty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi