A_M_D Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Siemka! Mam pytanko jak zlikwidować czujnik temp,tak aby wiatrak chodził cały czas na max obrotach?? Wkurza mnie to że nie moge nic podkręcić bo przez to cholerny czujnik,on jedzie cały czas na 1700obr a jego max to 1900obr.Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 zmostkowac ten termistor bylo to juz wiele razy poszukaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A_M_D Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Co to znaczy zmostokować??Mów po ludzku ja sie nie znam na elektonice:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Odizoloważ kabelek od czujniczka i połączyć przed nim jakimś innym kabeleczkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A_M_D Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Wystaczy ze oderwe ten czujnik i złącze ze sobą te dwa kabelki które do niego idą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tak. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=174425 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Urwij ten czujnieczek (zielony) a potem zlutuj te dwa kabelki i wentyl będzie kręcił sie na max obrotach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A_M_D Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Dzięki,,,już tak zrobiłem tylko nue litowałem bo nie lubimy si.e z lutownicą,tylko złączyłem te dwa kabelki ze sobą (skręcając je) i izolując taśmą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No tak tez można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...