libelzebibu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 :mur: Mam karte telewizyjna WinFast 2000 ze sterownikami pod XP ściągnietymi z netu...kartach chodzi prawidłowo dzwiek i obraz ok ale gdy nagrywam obraz przy jego odtwarzaniu brak dźwieku..instalujac kartę wszystko idzie ok ale przy pozycji leadtek BrXBar , WDM Crossbar krzyczy komp, ze nie moze znaleźć setup.exe i tyle..wiem, leadtek BrXBar , WDM Crossbar wiem, że to problem juz omawiany , ale nie moge doszukac sie tamtych porad na Forum..pozdrawiam i prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libelzebibu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 :mur: Mam karte telewizyjna WinFast 2000 ze sterownikami pod XP ściągnietymi z netu...kartach chodzi prawidłowo dzwiek i obraz ok ale gdy nagrywam obraz przy jego odtwarzaniu brak dźwieku..instalujac kartę wszystko idzie ok ale przy pozycji leadtek BrXBar , WDM Crossbar krzyczy komp, ze nie moze znaleźć setup.exe i tyle..wiem, leadtek BrXBar , WDM Crossbar wiem, że to problem juz omawiany , ale nie moge doszukac sie tamtych porad na Forum..pozdrawiam i prosze o pomoc Widzę , żę nikt nie potrafi mi pomóc to kupiłem WinFast2000 Expert i wszystko chodzi jak burza...na starej aplikacji i nowej karcie też jest głos i tez po nagraniu jest obraz bez dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ustawiłeś w ust. programu źródło dźwięku??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...