wariacik Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 czy moja plyta glowna posiada soundstroma ?czy jest to zwykly Realtek ALC650 CODEC? jak mam to sprawdzic? nazwa plyty glownej to Dfi NFII ultra-al Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) twoja płyta nie posiada soundstorma tylko zwykły AC'97 2.2 Edytowane 13 Stycznia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Ja też mam Realtek ALC650 a instaluje się jako nvidia soundstorm i wszystkie programy do niej są nvidii... tylko że od dawna już jest Disable :D teraz X-Fi :D Edytowane 13 Stycznia 2006 przez smagal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...