Lucas Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Witam! Mam "malutki" problem: na śmierć zapomniałem hasła do jednej mojej skrzyki pocztowej, skrzynka znajduje się na bezpłatnym serwerze i zypytanie o nie admina jest niemożliwe, hasło można poznać podająć pomocnicze pyatnie i odpoiedź na nie (definiowane w czasie zakładania skrzyki) tylko, że.... wpisałem tam jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły i nie pamiętam. I teraz zasadnicze pytanie: Hasło logowania do skrzyki jest zapisane w moim rejestrze systemu (nie mam problemu z zalogowaniem się przez outlook`a) wiem również który to wpis w rejestrze, ale jest ono oczywiście jakoś tam zakodowane. Problem pojawi się gdy będe chciał przeinstalować lub zmienić system - utracę dostęp do skrzynki która jest mi potrzebna. Zna ktoś jakiś programik który szczytał by mi to hasło z rejestru?? Wie ktoś jak to jest kodowane? Zna ktoś jakiś portalik na którym znajdowały by się programiki do tego celu (na astalavista.com nie znalazłem nic takiego ;-( ) Pomocy! Acha system to Win'98SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Przeciez we wlasciwosciach konta e outlooku masz chyba podane haslo w posatci gwiazdek, tak?? Wiec sciagnij sobie Snadboy's Revelation (moglem lekko przekrecic), ktory pokazuje texty w "zagwiazdkowanych" polach i po hasle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Dzięki za odpowiedź, rzeczywiście ten programik rozwiązał ten problem, nie znałem go .... mała rzecz a przydała się ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...