_jaro_ Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Mam pytanie czy pompka Firmy Aquael wystarczy do schlodzenia Athlona xp 1600@2200 bo moja padła i mam okazje tanio kupić włąsnie taką pompkę jak wyżej Jej dane to : Moc: 3,3 w Q = 250 l/h odpiszcie prosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Za słaba, lepiej zainwestuj w co najmniej 600l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 aqua el sa ponoc awaryjne.Poszukaj np aqua szut . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 No ale ja mogę mieć tą pompkę za 5 zł :lol: wiec nie wiem czy brac czy nie styknie czy nie?? bo muszę wiedzieć bo jak styknie to po nia pedzę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Za 5zł to ja nawet wezmę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Za słaba 8O Poza tym AquaEL to strashny shit, gorsze od AquaSzuta. Ja bym brał właśnie ASZuta 600lh za 36 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 No ale ja mogę mieć tą pompkę za 5 zł :lol: wiec nie wiem czy brac czy nie styknie czy nie?? bo muszę wiedzieć bo jak styknie to po nia pedzę :)wez w kredo poczeklaj 1miesiac a koles bedzie sie wstydzil brac tych 5zl i tak dostaniesz pompke za frajer! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 600 l/h to alsolutne minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 600 l/h to alsolutne minimum Oj nie przesadzaj, dlaczego niby minimum, do tego jeszcze absolutne, mozesz czyms poprzec tak ostre stwierdzenie :?: Mam pytanie czy pompka Firmy Aquael wystarczy do schlodzenia Athlona xp 1600@2200 bo moja padła i mam okazje tanio kupić włąsnie taką pompkę jak wyżejWiesz co wynika z powyzszego? NIC, a wiesz czemu, bo nie wiem czy ktos bedzie wiedzial, co dla ciebie znaczy "wystarczy do schlodzenia" ? Tak wiec, jesli liczysz na jak najlepsze temperatury, to odpowiedz: nie wystarczy, jesli liczysz na dobre temperatury: zalezy od ukladu, jesli natomiast chcesz miec niezle, to wystarczy napewno :wink: Na przyszlosc precyzuj bardziej o co ci chodzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...