Ram1rez Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Rozmyślam nad sposobem przymocowania kilku kabelków do zasilacza (po 2 na molexa do 7v na wiatraczek) a że mam w domku taki klej http://img253.imageshack.us/my.php?image=816215697lk.jpg pomyślałem że idealnie się nadaje (po użyciu siły można takiego "bobla" klejowego oderwać i nic nie widać) :-P Jednak nie wiem czy czasem nie przewodzi prądu. Może ktoś się orientuje? Dlaczego w konwencjonalnym chlodzeniu? ponieważ klej ma służyć przymocowaniu wiatraczka :wink: Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Jaro-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nie, ten klej nie przewodzi prądu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 PE nie przewodzi prądu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jeżeli nie zawiera srebra :lol2: :lol2: to nie przewodzi prądu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 srebra. opiłków metali itd :wink: To wiem... Dzięki panowie w środe odwiedze proline a w piątek zaczynam działać :razz: Dwa kompy czekają na wyciszenie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 srebra. opiłków metali itd icon_wink3.gif To wiem... Dzięki panowie w środe odwiedze proline a w piątek zaczynam działać icon_razz3.gif Dwa kompy czekają na wyciszenie dry.gif Widze ze czeka cie bojowa misja zatem powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...