tomix88 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam!! Mam wielka prosbe, niech ktos mi napisze jak mozna sprawdzic czy dysk jest uszkodzony,za pomoca jakich programów (darmowych),bo cos mi sie zdaje ze mam wlasnie uszkodzonego twardziela (mam strasznie wolne transfery,jakies dziwne przycinki, i wogóle nic normalnie mi juz nechodzi) POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Wejdź na strone producenta i tam zawsze są programy diagnostyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Podrzuc screen SMARt np z programu Everest Home Edition. Przy okazji zapoznaj sie z FAQ na temat SMART'a Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...