ryba550 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 gdy właczam dowolna gra (CoD 2, SC 2, Warcraft 3,) od razu mi sie komp wyłacza.. przyszło to znikad, wiec moim zdaniem to jakiś wredny virus ktorego nie moge niczym usunac, zrobiłem formata c: i wszystko było good.. przez 5 minut, potem to samo, to chyba ten sam vir. Jak macie jakieś pomysły to prosze o pomoc, jak to usunac.. no i czy przed tym kompa zabezpieczyc.. z gory dziex! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jak się wyłącza? Pokazuje się komunikat, że zaraz komputer zostanie wyłączony? Resetuje się? Wyłącza się tak jakbyś kabel wyjął z gniazdka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Popraw błąd ortograficzny w temacie... Sprawdź pamięć memtestem, odkręć kompa, zrestartuj bios... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 no i na początku powinieneś podać dokładną konfiguracje twojego kompa, podaj też jakiej marki i mocy masz zasilacz, sprawdź programem everest temperatury procka, czy nic się nie przegrzewa, dotknij radiatora na grafice czy nie jest gorący. żeby się upewnic że to nie wirus, to przeleć kompa antyvirem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba550 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Problem jest troche inny.. gdy właczam załużym Call of Duty 2 włacza sie okienko logowania i gdy program sie maksymalizuje resetuje mi sie komputer. To nie przez konfiguracje sprzetu, bo u kilku kumpli z grami jest podobnie.. moim zdaniem to jakis nowy virek bo u kilku kumpli jest DOKŁADNIE to samo, wiec nie moze to byc wina sprzetu (tak myśle), jak macie jakąś koncepcje jak to naprawic to piszcie.. z gory dziekuje! a własnie.. przeleciałem kompa pandą platinum internet security z najnowsza baza danych i nie naprawiło nic.. tu trzeba czegos wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Trzeba więcej, TRZEBA podać KONFIGURACJE KOMPA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...