Skocz do zawartości
ryba550

Problem Z Komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

gdy właczam dowolna gra (CoD 2, SC 2, Warcraft 3,) od razu mi sie komp wyłacza.. przyszło to znikad, wiec moim zdaniem to jakiś wredny virus ktorego nie moge niczym usunac, zrobiłem formata c: i wszystko było good.. przez 5 minut, potem to samo, to chyba ten sam vir. Jak macie jakieś pomysły to prosze o pomoc, jak to usunac.. no i czy przed tym kompa zabezpieczyc.. z gory dziex!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i na początku powinieneś podać dokładną konfiguracje twojego kompa, podaj też jakiej marki i mocy masz zasilacz, sprawdź programem everest temperatury procka, czy nic się nie przegrzewa, dotknij radiatora na grafice czy nie jest gorący. żeby się upewnic że to nie wirus, to przeleć kompa antyvirem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem jest troche inny.. gdy właczam załużym Call of Duty 2 włacza sie okienko logowania i gdy program sie maksymalizuje resetuje mi sie komputer. To nie przez konfiguracje sprzetu, bo u kilku kumpli z grami jest podobnie.. moim zdaniem to jakis nowy virek bo u kilku kumpli jest DOKŁADNIE to samo, wiec nie moze to byc wina sprzetu (tak myśle), jak macie jakąś koncepcje jak to naprawic to piszcie.. z gory dziekuje!

a własnie.. przeleciałem kompa pandą platinum internet security z najnowsza baza danych i nie naprawiło nic.. tu trzeba czegos wiecej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi