samsterq Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 poszukuje starych stero poniewaz czesto na nowych gry mi sie zwieszaja..... prosze o link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 http://drivers.soft32.com/index-2-12-109-1-4.html do wyboru do koloru :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsterq Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 niestety zadne z tych nie chca mi sie sciagnac.... podobno stery omegi sa dobre ale nie wiem jaka jest strona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 http://www.omegadrivers.net/ :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsterq Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 a czy stery omegi wymagaja sterów z www.ati.com ? bo ja przed instalacja odinastalowalem satre stery.. i mi nie dzialaja omegi... co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Omegi nie wymagają tych od ati, bo omegi bazują na oficjalnych ati lecz są troche modowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsterq Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 to nie dziala mi... wogule pisze mi ze znalazlo nowy sprzet ale przeciez zainstalowalem stery a we wlasciwosciach pulpitu nie ma wogule nic o mojej karcie graf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 a po odinstalowaniu starych sterowników użyłes driver cleanera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsterq Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 niee a co to jest ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 zawsze po odinstalowaniu sterowników uzyj tego programu, uszyszcza od system z pozostałości po sterownikach (wpisy do rejestru,pliki,folery i inne) bardzo przydatna rzecz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 polecam Catalysty 4.12 z http://www.ati.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsterq Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 tylko te catalysty mi nie dzialaja jak wlaczam kompa to 2 bledy wyskakuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...