Dziober1 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 A więc tak monitor mi gaśnie na 2 sekundy gdy np. ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m dc++ albo jestem czasami na allegro po czym normalnie się ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>.Bardzo rzadko się zdaża ze się już nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> i wtedy kicha;(.Reste wiadomo.Myśle ż eto wina grafy mam WinFasta GeForce 4 440mx a stery mam Nvidi seria 56.64!Pomocy!Poradźcie stery lub coś innego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 - a czegos takiego jak tryb awaryjny nie znasz - zapuszczasz windowsa w tym trybie i odpalasz aplikacje w ktorej sie wylacza - poza tym mozesz inne stery zainstalowac i sprawdzic czy tez to zjawisko ma miejsce - mozesz podlaczyc do innego komputera i sprawdzic - wtedy masz 100% pewnosc czy to wina monitora - mozesz tez sprobowac zmniejszyc odswiezanie nie wymagaj od nas zgadywania czy to wina softu czy sprzetu skoro nawet nie sprobowales jak dziala na innych sterach PS pisz po Polsku bo nastepny taki belkot wyladuje w smieciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziober1 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Chłopie patrzyłem kika różych wersi sterów nividi i to samo;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...