mkwd40 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam! Mam problem ze sciąganiem większych plików z neta. Musze sobie sciągnąc Auroxa 11, ale nie moge. Próbowałęm programami typu download accelerator i Flash Get, zawsze dzieje sie to samo: sciągnie się z 10% i transfer robi się 0,00 KB/S i dalej się juz nie sciąga. Prubowałem sciągnąć to z wielu serwerów i zawsze robi sie tak samo. Co sie dzieje z moim kompem lub netem?? Moze ktos miał cos takiego i jakos temu zaradził? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 a masz tylko problem z tym plikiem, czy moze także inne nie idze sciągnąć. te 10% ile to jest mb tego pliku, spróbuj sciągnąć cos o podobnej wielkości, i także pliki mniejsze sprawdz co sie sciaga a co nie . Moze np. przyczyna to squid i ustawienia na serwerze ze max. wielkość pliku jaki mozesz sciągnąć to pewna wartosć i po wyzej tego wywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) wzn ze kawiarenka internetowa od której mam neta zablokowała mi maxymalną wilkość pliku do sciągnięcia?? Te pliki mają po ok 2,5GB a te 10% to ok 250mb. Jeszcze prubowałem get rightem który wznawia polączenie jak je utraci, ale to mu sie nie udaje. Zwała.... Pisze tylko Server Busy Poszłem do kafejki i powiedzieli mi ze nie mam zadnych ograniczeń..... Więc czemu mi sie nie chce to [ciach!]o sciągnąc?? Edytowane 16 Stycznia 2006 przez mkwd40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...