Kml Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No właśnie jak bo ta poczta mnie denerwuje a niewiem jak sie jej pozbyć czy trzeba zadzwonić na jakiś nr i tam powiedzieć żeby mi ją wyłączyli czy co???? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Wylacz w opcjach przekazu , przekaz na Poczte Glosowa , lub zadzwon do Biura Obslugi to ci ja dezaktywuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zadzwon do biura i powiedz ze chcesz poczte wylaczyc , po 15 min. czy wylaczal! W menu telefonu sie tego nie da zrobic ::) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zadzwon do biura i powiedz ze chcesz poczte wylaczyc , po 15 min. czy wylaczal! W menu telefonu sie tego nie da zrobic Jak to nie ?? 8O w Nokii spox to wylaczam w Menu => Przekaz Polaczen => Anuluj Wszystkie Przekazy 8) Ewentualnie mozesz sobie ustawic czas pzrekazu , powiedzmy na 60 min i spox , nikt tyle nie wytrzyma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 niestety w popie się tego nie da zrobić :(- nie można nawet z poziomu telefonu wydłużyć czasu zanim włączy się skrzynka!!! Stwierdzone i dowiedzione namacalnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 tylko ze jak sie dzowni do biura obsugi (*22) to pamietaj ze to nie jest połączenie bezpłatne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 niestety w popie się tego nie da zrobić :(- nie można nawet z poziomu telefonu wydłużyć czasu zanim włączy się skrzynka!!! Stwierdzone i dowiedzione namacalnie! Nie wiem jak na innych phonach, ale jak masz Nokia to wklep taka kombinacja : **61*+4850X# gdzie pojedynczy X to koncowka 502, 503 np 6 XXXXXX to twoj numer phona YY to czas jaki ma uplynac do przeniesienia. Po wystukaniu tej kombinacji nacisnij zielona sluchawka lub inny klawisz z ta funkcja (np zadzwon itp) Dziala, sprawdzone organoleptycznie na Nokiach 8) Moze z POPem to nie dziala ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Dziala, sprawdzone organoleptycznie na Nokiach 8) Moze z POPem to nie dziala ? :? No właśnie z POP-em to nie idzie- nie wiem jak jest w innych systemach na kartę, ale z POP nie zadziała!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Hie hie hie macie problemy.... Wystarczy wyslac maila do BOK-u z prosba o deaktywacje poczty, podajecie numer tel., kod puk i narazie ! Gora do 2 dni wszystko zalatwione ! I ofkoz wszystko za free (dzwonienie kosztuje :(), i bez zadnych kombinacji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...