slig Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 witam mam problem bo chce założyć DSL 2Mbity i mam problem bo nie wiem jaki router kupić żeby go podzielić na 6 komputerów pomóżcie szukam czegoś w cenie 300-500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 witam mam problem bo chce założyć DSL 2Mbity i mam problem bo nie wiem jaki router kupić żeby go podzielić na 6 komputerów pomóżcie szukam czegoś w cenie 300-500zł tani pc + linux :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slig Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no tak tylko ludzie z sicie wolą router bo nie mieli dobrych przezyc z ostatnimi serwerami któe padaly co jakis czas wiec interesuje mnie router tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no ja jakos od 5 lat, mam pc za 100zł, plus dystrybucja dyskietkowa Linuxa(ale na dysku). podział łacza, przekierowanie portów, i takie tam podobne. i jeszcze mi nie padł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slig Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 no a jamialem 3 takie i raz padla plyta glowna raz karta graficzna zintegrowana z płytą a raz poczlo gniazdo od procesora :/ wiec prosze o pomoc z routerami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 kazdy router/modem z aneksem A ( jesli linia analogowa ) z przelacznikiem na 8 lub 4 ( dokupic przelacznik ) za 500 mozesz tez kupic wirlessa ( ale tez do kompow karty WiFi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...