Sylwek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, od niedawna jestem drugim uzytkownikiem toshiby tecra s2 i posiadaczem iplusa (sonyer... GC79) Zainstalowalem sterowniki, wlozylem karte i pochodzilem po interku i on jak nigdy nic sie wylaczyl i uslyszalem 3 pikniecia i zaczol sie wlanczac jeszcze raz ale matryca byla ciemnasie nie uruchomila. Musialem go wtedy zresetowac i wtedy sie zapolila matryca i bylo juz ok. Dziej sie tak obojetnie co robie, siedze n a gg i sie wylaczy a nawet nic nie robilem i sam sie wylaczyl i wlaczyl z wylaczona matryca. Co to moze byc? Czy to jakis konflikt? Mam powylanczane wszystko w biosie i windowsie a i dalej tak sie dzieje od czsu do czasu. U pierwszego uztkownika tak nie robil ale on nie mial tego iplusa. ps Dodam ze mam win xp i ze sciagnolem najnowsze stery od karty graf i nic, to samo od czasu do czasu Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Sylwek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 W stacjonarnym 3 piknięcia oznaczają problem z grafiką. Niewiem jak u ciebie wygląda z kartą graficzną, czy jest zintegrowana czy nie. Jeśli nie to może coś ci się luzuje z kartą. Ogólnie żecz biorąc ja bym obstawiał coś z grafiką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 No mam taka karte (chyba nie zintegrowana) GeFORCE GO 6600 64 MB PCI EXPRESS 16x, 64 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...