Gość ibiza81 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam jestem posiadaczem płyty ASRock K8Upgrade-NF3,procesora AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ i pamieci Apacer Tech 512mb .. zasilacz 400W. Cały proble polega na tym ze jak próbuje podkrecic w biosie nawet troszeczke to stacja wraca do poczatkowych ustawien :cry: . Podmieniałem pamieci ale to nic nie dało jestem zrezygnowany :mur: , licze na jakas dobra rade :) Nie ma zeczy nie możliwych :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 na tej płycie i OC? hehe uwierz są rzeczy niemożliwe;) a robisz zapisz ustawienia i wyjdz? a wogole jak chesz podkrecac to spraw sobie porządny zasilacz bo jak sądze to co masz do jakis codegen megashit tracer itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ibiza81 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Co do zasilacza to nie bede sciemniał to mam tracer 400W :? . Podmieniałem na firmowy napewno nie zasilacz. A bios i ustawienia to znam na pamięc nie jest mi to obce. OC dopilnowane :) Czekan na dalsze odpowiedzi :D Każda rada sie przyda ! ! ! Nie ma zeczy nie możliwych :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) po prostu płyta to shit i o/c to już za dużo dla niej....nie da sie i koniec...nie na asrocku bo ta firma to jest jakieś nieporozumienie <_< Edytowane 16 Stycznia 2006 przez AdamekSOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...