ORZMO Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Host Windows 98SE Klient Windows XP połączone kablem cross Wszystko chodzi dobrze dopóki na hoście nie zainstaluje firewalla, po kilku minutach gdy obydwa komputery korzystają z internetu,komputer host resetuje się, wyskakuje czarny ekran z kursorem lub niebieski ekran. Próbowałem Outpost Firewall Pro 3.0 i Norton Personal Firewall 2005 na obydwu to samo. Gdy wyłącze firewall wszystko chodzi bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Host Windows 98SE Klient Windows XP połączone kablem cross Wszystko chodzi dobrze dopóki na hoście nie zainstaluje firewalla, po kilku minutach gdy obydwa komputery korzystają z internetu,komputer host resetuje się, wyskakuje czarny ekran z kursorem lub niebieski ekran. Próbowałem Outpost Firewall Pro 3.0 i Norton Personal Firewall 2005 na obydwu to samo. Gdy wyłącze firewall wszystko chodzi bez problemów. ja nie miałem problemów z kerio. sprawdzałeś???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...