uotdefak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Mam problem z karta tv bt 878 w windows media center w czasie insy=talacji sterwnikow wola pliki ktorych ni h.... niemoge znalesc a gdy juz sie zainstaluje niema obrazu a jest dzwiek, w zwyklym xp dziala normalnie, plis help bo mi sie juz poimysly wyczerpaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 mam tę samą kartę, nie jest ona w pełni wspierana przez jakikolwiek windows z rodziny NT/2000/xp a nie mówiąc o nowszych. ja sobie ściągnąłem zupełnie inną aplikację i sterowniki ze strony PixelView - do innego modelu karty i wszystko działa oprócz jednego wejścia z tyłu. kombinuj ;) ściągaj jakiekolwiek sterowniki, na niektórych nie działa dźwięk, na niektórych nie działa nic a ja trafiłem sobie takie (do modelu PixelView XP chyba), że działa mi wszystko, łącznie z pilotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) do obsługi kart na Bt 878 najlepsze są dwa programy: MoreTV i BorgTV co do plików to są prawdopodobnie pliki BT848, BTTUNER, BTXBAR ? jeżeli nie to podaj jakie, może coś się wymyśli Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 christv u mnie tez dzialal bez problemu... ale nie rozumiem po co instalowac win media center skoro na xp dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...