szepiet Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 witam mam taki o to problem, po instalacji sp2 moj wiatrak wariuje tzn wlacza sie na kilka sekund po czym sie wylacza i tak w kolko, sciagnalem jakis sterownik o nazwie CPUHotfix_XP_041008 ale po zainstalowaniu tego nic sie nie zmienilo a doszlo jeszcze cos takiego ze jak wyciagne kabel od zasilania to mi sie komp restartuje, z tego co czytalem na roznych forach to asus przestal wspierac ta serje i wypuszczac uaktualnienia, mial ktos z Was ten problem i znalaz rozwiazanie ?? jesli tak to pomozcie bo ten wiatrak mnie do szalu doprowadza pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 u mnie tez tak bylo (identycznie). Format i instalacja ponowna wina z zintegrowanym sp2 rozwiazala sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szepiet Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 u mnie tez tak bylo (identycznie). Format i instalacja ponowna wina z zintegrowanym sp2 rozwiazala sprawe.niestety u mnie to nie pomoglo :(, mam czasami ochote wyrzucic go przez okno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...