Kor4d Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Forum o userbarach :) http://www.userbars.nuh.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Moim zdaniem trochę za duż kategorii jak na sam początek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor4d Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 wg mnie lepiej zrobic duzo, poniewaz gdy forum sie rozwinie trzeba bedzie przenosic, co jest czasochlonne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ty jesteś adminem na forum. Może i masz rację, ale na sam początek ludzi może zniechęcić ilość fór. Nie znajdą odpowiedniego dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor4d Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 pozyjemy zobaczymy :D badzmy dobrej mysli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeronek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Bardzo ciekawe forum. Miły administrator. Tematyka "na Topie". Moja ocena to 10/10. Pozdrawiam- Xeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 - Strasznie dziurawy i ślimaczący hosting. + tematyka + ładny skin (aczkolwiek gotowiec z extremepixels :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Bardzo ciekawe forum. Miły administrator. Tematyka "na Topie". Moja ocena to 10/10. Pozdrawiam- Xeronhehe Odezwał sie moderator. :lol2: Według mnie jakby nie patrzec tworzenie Userbarów to też grafika, więc według mnie troche bez sensu zamieszczać gotowy skin na takim forum. Ale jak widze macie już troche użytkowników zebranych, wiec mysle ze jest szansa ze forum sie rozwinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor4d Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Userbars Planet, userbars, userbary, userbarsy, paski, user, userbars forum Grafika, grafika 2d, grafika 3d, sygnatury, avatary, forum graficzne, userbars Nowa domena : www.ubplanet.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 No fajnie. Widzę- ambitnie jedziecie, skoro domena wykupiona, ipb na pokładzie. Rozwijajcie się. Tylko nie wiem jak będzie z trialem IPB i możliwością rozwijania się ;) Hosting - fakt - trochę się ślimaczy. Btw. Może Wam podrzucę "corel lame user" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor4d Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 No fajnie. Widzę- ambitnie jedziecie, skoro domena wykupiona, ipb na pokładzie. Rozwijajcie się. Tylko nie wiem jak będzie z trialem IPB i możliwością rozwijania się ;) Hosting - fakt - trochę się ślimaczy. Btw. Może Wam podrzucę "corel lame user" :] hehe :) trial jest bez ograniczen (byl jakis czas na stronie IPS - zalapalem sie ^^) a z hostingiem to nie wiem co wam zle :) nikt nie narzeka :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...