bareu Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Ostatnio komputer sam mi się restartuje. Działa sobie spokojnie, nagle bum - mignięcie niebieskiego ekranu, na którym ledwo zauważam jakieś cyferki i restart. Co jest grane??? :mur: PS. Zmieniałem grafikę i dołożyłem ramu. k7vta3 athlon xp 1800+ 512ram +drugie tyle dokupione gf 6600gt 200gb samsung 7200 + 60gb maxtor 5400 350w mode com Edytowane 17 Stycznia 2006 przez bareu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zmień nazwe tematu na regulaminowy, i podaj jaką masz konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Czekaj czekaj Grzechu_1990, a gdzie Twoja kryształowa kula? Moja stawia na słaby zasilacz, albo wirusy. Podaj o co proszą i nazwij jakoś ten topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esaj Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Sprawdz ram ! to on zazwyczaj psuje zabawe ! uzyj programow (Gold memory, memtest) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Jeżeli masz łącze SDI to może przez to, stare poczciwe SDI potrafi tak fikać na XP :) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ja bym obstawiał na przegrzanie procka B) Sam skąś znam takie restarty <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bareu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Nie jest to SDI. Memtesta przechodzi, Gold Memory nalicza błędów od groma i ciut, ciut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ramy potestuj też pojedyńczo, i najwyżej wtedy na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 No to wszystko jasne... pamięci się gryzą ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zanim rozwalisz komputer na kawałki w poszukiwaniu winnych może po prostu spróbuj się dowiedzie od samej Windy co ją boli. W tym celu uruchom Właściwości systemu z Panelu sterowania i w zakładce Zaawansowane wejdź w Ustawienia przy opcjach: uruchamianie i odzyskiwanie. Tam odhacz opcję Automatycznie uruchom ponownie i teraz już nie bedzie się resetować tylko wywietli Ci pięknego BS'a z kodem błędu. Często spotykałem się z tym, że samo odhaczenie tej opcji pomagało. Try! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bareu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jednak pamięci. Pojedynczo testy przechodzą obie kości. Problemu już nie ma. :banana: Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...