raven_ns Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam jezeli macie jakies zadanka z - Struktur, - pól, - unii, - wskaźniki struktur, - wskaźniki beztypowe, - struktury dynamiczne To bardzo prosze o Tematy , poniewaz mam zapowiedziane w przyszlosci kolowium a nie moge nigdzie znalezc jakis fajnych typowych zadanek a gosciu z Cwiczen nie za bardzo sie ineteresuje tym z kad mamy brac zadania a sam wymaga, wiec jesli macie cos to z mila checia przerobie :) Ale głównie chodzi o struktury ;) pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam jezeli macie jakies zadanka z - Struktur, - pól, - unii, - wskaźniki struktur, - wskaźniki beztypowe, - struktury dynamiczne To bardzo prosze o Tematy , poniewaz mam zapowiedziane w przyszlosci kolowium a nie moge nigdzie znalezc jakis fajnych typowych zadanek a gosciu z Cwiczen nie za bardzo sie ineteresuje tym z kad mamy brac zadania a sam wymaga, wiec jesli macie cos to z mila checia przerobie :) Ale głównie chodzi o struktury ;) pozdrawiam Michał Rozumiem że to w C/C++? Tutaj jakies zadanka są z mojej uczelnie dla pierwszaków, mozesz sobie porobić: Stronka 1 Stronka 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dzieki za zadanka zaraz poszukam cos dla siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...