Skocz do zawartości
raven_ns

Struktury, Pola, Unie, Tablice I Wskaźniki Struktur, Wskaźniki Beztypowe, Struktury Dynamiczne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jezeli macie jakies zadanka z

- Struktur,

- pól,

- unii,

- wskaźniki struktur,

- wskaźniki beztypowe,

- struktury dynamiczne

To bardzo prosze o Tematy , poniewaz mam zapowiedziane w przyszlosci kolowium a nie moge nigdzie znalezc jakis fajnych typowych zadanek a gosciu z Cwiczen nie za bardzo sie ineteresuje tym z kad mamy brac zadania a sam wymaga, wiec jesli macie cos to z mila checia przerobie :) Ale głównie chodzi o struktury ;)

pozdrawiam

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jezeli macie jakies zadanka z

- Struktur,

- pól,

- unii,

- wskaźniki struktur,

- wskaźniki beztypowe,

- struktury dynamiczne

To bardzo prosze o Tematy , poniewaz mam zapowiedziane w przyszlosci kolowium a nie moge nigdzie znalezc jakis fajnych typowych zadanek a gosciu z Cwiczen nie za bardzo sie ineteresuje tym z kad mamy brac zadania a sam wymaga, wiec jesli macie cos to z mila checia przerobie :) Ale głównie chodzi o struktury ;)

pozdrawiam

Michał

Rozumiem że to w C/C++? Tutaj jakies zadanka są z mojej uczelnie dla pierwszaków, mozesz sobie porobić:

Stronka 1

Stronka 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi