raven_ns Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam jezeli macie jakies zadanka z - Struktur, - pól, - unii, - wskaźniki struktur, - wskaźniki beztypowe, - struktury dynamiczne To bardzo prosze o Tematy , poniewaz mam zapowiedziane w przyszlosci kolowium a nie moge nigdzie znalezc jakis fajnych typowych zadanek a gosciu z Cwiczen nie za bardzo sie ineteresuje tym z kad mamy brac zadania a sam wymaga, wiec jesli macie cos to z mila checia przerobie :) Ale głównie chodzi o struktury ;) pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 raven_ns napisał(a): Witam jezeli macie jakies zadanka z - Struktur, - pól, - unii, - wskaźniki struktur, - wskaźniki beztypowe, - struktury dynamiczne To bardzo prosze o Tematy , poniewaz mam zapowiedziane w przyszlosci kolowium a nie moge nigdzie znalezc jakis fajnych typowych zadanek a gosciu z Cwiczen nie za bardzo sie ineteresuje tym z kad mamy brac zadania a sam wymaga, wiec jesli macie cos to z mila checia przerobie :) Ale głównie chodzi o struktury ;) pozdrawiam Michał Rozumiem że to w C/C++? Tutaj jakies zadanka są z mojej uczelnie dla pierwszaków, mozesz sobie porobić: Stronka 1 Stronka 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dzieki za zadanka zaraz poszukam cos dla siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...