Aldi8 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem na allegro Msi Gf 5600xt na fakturze zakupu jest jako 128bitowa,dzisiaj uruchomiłem Riva Tuner i tam pokazuje jako 64 bity.Czy programik może oszukiwać??? Za odpowiedzi z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem na allegro Msi Gf 5600xt na fakturze zakupu jest jako 128bitowa,dzisiaj uruchomiłem Riva Tuner i tam pokazuje jako 64 bity.Czy programik może oszukiwać??? Za odpowiedzi z góry dziękuję no programik może;] ale niestety w tym wypadku raczej oszukał cię sprzedawca;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldi8 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no programik może;] ale niestety w tym wypadku raczej oszukał cię sprzedawca;] gdzieś na forum czytałem że do 2 lat można reklamować u sprzedawcy ale nie wiem czy jako drugi właściciel mogę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Towar niezgodny z umową. Poczytaj http://prawo.hoga.pl/poradnik/prawa_konsumenta.asp. Musisz mu to zgłosić nie później niż dwa miesiące od dnia wykrycia masz na to 2 lata. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...