Gość seraf Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Intel bocznymi drzwiami wprowadza zdaje mi sie maly przeboj na rynek. Celek 512 kaszy, jedno jadro, proces 0.65 powinno pozwolic na dobrych plytach chodzic ponad 4.5 na air. A to juz przy tej ilosci kaszy powinno dac dosyc mocy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ciekawe czy bedzie kosztować odpowiednio jak celinka czy jak P4 pozatym pewnie bedzie tylko i wyłącznie na socket LGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 tylko LGA gdyby cena była adekwatna do Sempronów to możnaby pomyśleć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 tylko LGA gdyby cena była adekwatna do Sempronów to możnaby pomyśleć :wink: Ale nie ma HT i to jest duza wada. Dla mnie to jedyna rzecz ktora trzyma mnie nadal przy intelu a nie chce dawac kase na dual core. Gdyby nie wygoda na codzien jaka daje HT (wygody nie mylic z wydajnoscia) siedzial by u mnie po p4 opteronik na 939 a tak .. 630@4 . Inaczej intel wyprzedza amd w jednym w wdzielaniu ciepla Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...