Shenlong Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, problem polega tym ze komputer resetuje mi sie samoczynnie gdy cos sciagam albo wchodze na strony, ustawilem aby pokazal bluescreena zamiast resa i wyglada on tak: Pojawil sie problem i system windows zostanie zamkniety aby zpaobiec uszkodzeniu komputera. bugcode_usb_driver jezeli po raz pierwszy widzisz ekran bledu stop ponownie uruchom ponownie, jezeli ten ekran pojawi sie ponownie wykonaj nastepujace kroki... stop:0x000000FE(0x00000002,0x81855c58,0x8186a8b0,0x81f9d550) KOMP: Procesor: Intel Pentium 4 630 (s775) 3.00 GHz HT (2MB cache) Płyta Główna: Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL Pamięć RAM: Kingston DDR2 512MB 533 MHz CL4 Dysk Twardy: Samsung SpinPoint 160 GB (8MB cache, Serial ATA II) Modem: Motorola SB4200 Windows XP SP2 Nic nie jest podkrecane, temperatury są w normie. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Modem podłączony przez USB? to podłącz przez LAN ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mam neta z kablowki Aster wiec nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mam neta z kablowki Aster wiec nie da rady.Jak "nie da rady"? Ma wyjście LAN? Ma! http://www.klonex.com.pl/index.php?go=prod...oto=sb4200-back Dla modemu to jeden pies czy podłączysz kompa przez USB czy przez RJ, po stronie serwera też nie ma różnicy. Jedyny problem jest taki że modemy dla ASTER nie mają DHCP (wyłączone wiele opcji w firmware, w tym DHCP) i trzeba ręcznie ustawić połączenie sieciowe, ale to nie jest jakiś wielki problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 zapomnialem wspomniec ze mam jeszcze lana z 3 znajomymi wiec przez k. siecowa odpada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...