Gość lipa_ml Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 witam. w jakim programie mozna sprawdzić czy dysk obsługuje techmologie ncq. chodzi mi o program który pokaże ze dysk ma ncq! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) witam. w jakim programie mozna sprawdzić czy dysk obsługuje techmologie ncq. chodzi mi o program który pokaże ze dysk ma ncq!spisujesz numer modelu i serie (możesz to odczytać z naklejki na dysku albo z Menadżera urządzeń systemu), idziesz na stronę producenta wyszukujesz konkretny model, odczytujesz ze specyfikacji czy ma czy nie na 100% Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 spisujesz numer modelu i serie, idziesz na stronę producenta wyszukujesz konkretny model, odczytujesz ze specyfikacji czy ma czy nie na 100%to to wiem ale widziałem kiedys program który pokazywał i potrzebował bym cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) to to wiem ale widziałem kiedys program który pokazywał i potrzebował bym cos takiegoja tam programom niewierze szczególnie jak mogę sobie organoleptyczne coś sprawdzić, a program pewnie istnieje nazywa sie np: Everest, HDTune, ... ale HDTune pokazuje ze jeden z moich dysków ma SATA II a na bank ma SATA I, Everest tez nie jest nieomylny Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...