123Frytki Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mam pytanie znacie moze jakies stronki www piszące o szkodliwości czestotliwości 2,4Ghz ( Nadajniki z sieci bezprzewodowych) Bo mam taką wielką antene która sieje sygnał dookoła przez cała moją chate bo jest od mojego domu jakies 10metrów no i sygnał sieje na pare km .Czy przez dłuzszy okres czasu przybwania non stop w takich warunkach np przez rok dwa moze miec jakies odzwierciedlenie na zdrowiu?wiem ze moze to brzmi idiotycznie ale cos moze w tym jest?.Pozdrawiam i licze na mądre odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 google ->>>>>http://prace.sciaga.pl/35759.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 taa w poblizu 1km wypala mozgi, wiec uwazaj.... rany ciemnogrod :/ wylacz telefon, nie uzywaj mikrofalii, wybropwadz sie na pustynie to bedziesz mieszkal bez zadnych anten itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 taa w poblizu 1km wypala mozgi, wiec uwazaj.... rany ciemnogrod :/ wylacz telefon, nie uzywaj mikrofalii, wybropwadz sie na pustynie to bedziesz mieszkal bez zadnych anten itp... o rany dziecko marketingu. podaj jakikolwiek powazny argument o nieszkodliowsci mieszkania przy antenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgus Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 taa w poblizu 1km wypala mozgi, wiec uwazaj.... rany ciemnogrod :/ wylacz telefon, nie uzywaj mikrofalii, wybropwadz sie na pustynie to bedziesz mieszkal bez zadnych anten itp... "Lepiej zachować milczenie i wydać się głupkiem, niż otworzyć usta i rozwiać wszelkie wątpliwości" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 troche mnie ten temat zainteresowal i......... goole szukaj cos w tym jest, niektore badania wskazuje ze nawet smieszny aparacik telefoniczny moze w pewnych okolicznosciach powodowac np: bol glowy i inne sensacje ^^ (nie mowiac o antenach nawet malej mocy ) czyli cos jest na rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 tak tak tak, fale o małej długości/dużej energii mogą podnosić temperaturę np: mózgu(telefony komórkowe), mogą zakłócać pole bioelektryczne itd.... co nie jest zdrowe ale się na to nie umiera :wink: jak by nie patrzeć to kuchenka mikrofalowa operuje w zakresie GHz chyba nawet 5GHz tylko tam energia jest znacznie większa no i jest ekranowana ale wszystko co w jakim stopniu jest elektryczne generuje jakieś tam pole, od kabla z prądem po słonia wiec taki nadajnik nie jest bardziej szkodliwy niż siedzenie przed monitorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 tak tak tak, fale o małej długości/dużej energii mogą podnosić temperaturę np: mózgu(telefony komórkowe), mogą zakłócać pole bioelektryczne itd.... co nie jest zdrowe ale się na to nie umiera :wink: jak by nie patrzeć to kuchenka mikrofalowa operuje w zakresie GHz chyba nawet 5GHz tylko tam energia jest znacznie większa no i jest ekranowana ale wszystko co w jakim stopniu jest elektryczne generuje jakieś tam pole, od kabla z prądem po słonia wiec taki nadajnik nie jest bardziej szkodliwy niż siedzenie przed monitorem Dzięki za wszystkie odpowiedzi czyli jednak cos w tym jest nie pisalbym nic na ten temat tylko moj tatko sie mnie zaczął pytac jak to jest z tym 2,4ghz bo mowi ze chyba z tej anteny sie zle czuje hehe no ja siedzie dziennie przed monitorem 8-14 godzin to mi to juz wszystko jedno :).Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONINO Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Najbardziej boli głowa jak się długo wpatruję w monitor i próbuję odczytać co piszecie;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...